Svar på lite frågor

Får en hel del frågor varje dag, som jag tyvärr inte hinner svara på. Så nu tänkte jag passa på att svara på dem! (det är bara att fråga på, alltid lika kul!)

när åker du o hur länge ska du vara där? :)
SVAR:
Jag och min familj åker till Libanon den 16 Juni (dagen efter min skolavslutning/bal) och vi kommer vara där till den 18 Juli, vilket motsvarar 1 månad och två dagar. LÄNGTAR!!

Hej! Vill bara fråga, vad gör du för att ha fin kropp? svara :)
SVAR:
Hejdu! Hah, jag gör inte så mycket, äter godis? :) Nej men jag tränar ju volleyboll 3 gånger i veckan och försöker gymma så ofta som det går. Annars äter jag SKIT varje dag, not a very good habit.var har du köpt dom där shortsen ?:)<3
SVAR
: Jag köpte de från BikBok förra året!hade din syrra slingor i håret eller var det blont hela håret för ser ut som hela håret?:) jätte fint
SVAR:
Oj, det var långt bak i arkivet. Hon har/hade ljusa slingor över hela håret. Förr var det dock ljusare eftersom det var solblekt.

Appropå slingor så ska jag också slinga hela mitt hår ljusare till skolavslutningen! :D(min syrra är hon till höger)

Älskar ditt hår :) Är det äkta eller löshår?
SVAR:
Aaw, sötis. Det är mitt naturliga, måste klippas dock. Börjar bli för långt och slitet. Jag plattar alltid det, annars har jag naturliga lockar. Såhär:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle inte du kunna ta kort på ditt nya rum? :) Tack!

2011-05-02 @ 16:31:26
Postat av: Anonym

Kan du ge tips till de som är kära i dig men har svårt att uttrycka sig på grund utav att man inte vill göra bort sig? :)

2011-05-14 @ 15:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0