Dålig uppdate

Hej saknde blogg!
AJ, AJ , AJ... dålig uppdate ! Inte bra , jag vetinte lixom tiden bara rann iväg igår ? Och jag är också hemskt ledsen att jag inte blogga , jag som älskar att göra det, hehe. Okej, en liten sammanfattning om gårdagen :

Igår var det skola , jag vaknade klockan sex och gjorde mig i ordning och åt frukost. Sedan åkte jag till skolan. Det var ingen speciell dag, hade  vanliga lektioner, tråkiga. Men svenskan var rätt rolig, vi håller på med antikens gudar ( som vi redan har gjort på SO:n precis) , fast det var ju inte der roliga. Det roliga är att vi håller på med pjäser , drama. Det är rätt roligt. Seriöst, jag har världens bästa grupp. Vi tar lixom några engelska ord och sätter in, seriöst as roligt. Jag ska lixom springa ifrån Edward ( Apollon ) , han ska säga " kom hit min älskare " jag springer därifrån och säger " Talk to the hand" ,hahha inte svenska ? xD Kanske inte låter så roligt, men det är faktiskt det. Sedan efter svenska lektionen slutade vi, halv tre. Jag åkte hem på memangen , orkade inte stanna kvar i skolan eller något. Jag åkte hem, tittade igenom svenska uppsatsen, gjorde matte och lite engelska. Sedan efter det åt jag middag med familjen och sen så skulle jag åka med Leyla, Yasemin & Elsie för att titta på en Elverket match ( vallentunas lag ) mot sollentuna. Jätte skojj! Vallentuna vann första setet, sen sollentuna och sedan sollentuna igen, bajs! Jag stog och hejade och var vid kiosken, hihi. Efter det var klockan kvart över nio så gick vi hem och pratade jätte mycket och chillade lite, heh. Sen fixade jag mina saker och mig själv och sedan la mig i sängen och tittade på TV.

Och idag har jag haft skola , vanlig dag. Gjorde faktikst inget speciellt. Åkte hem och sen gjorde matte ( vi har skit mycket ), fast nu ligger jag mer än bra till, man ska inte ha gjort så mycket. Bättre att vara före än efter, visst? Och sedan tittade jag på Tv och åt middag. Efter det gick jag och min syrra på volleyboll med Leyla. Jätte rolig träning faktikst, lärde mig massa nya saker. Och i helgen har jag två tuneringar. Lördag U17 i Södertälje , samling klockan 10.30 , första gången det är så sent för en volleyboll tunering. Och sen har jag U15 på söndag i Södertälje , samling klockan 7.10 i tellushallen, man bah : PALLA! Usch, jag kommer ju vara helt slut på måndag + att jag är lite hes nu och tänk mig på måndag, GASH. Haha, vad ska man göra åt saken ?

Men nu måste jag titta på Europe Music Award, om det nu heter så ? Kenza är där just nu i Liverpool, asså lycko henne. Jag vill också vara där backstage ! Haha, men nu ska jag gå. Ha det bra! Ses imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0